オンライン学校見学 Virtual School Tour

このページでは、①学校施設の紹介、②授業の様子、③休校中の遠隔授業の様子をご覧いただけます。

These videos will help you find out more about our school facilities, lessons, and distance learning during school closure.

① 施設紹介 / Facilities

② 授業見学 / Class Observation

各学年の授業の様子をご覧ください!

Please take a look at our lessons here!

③ 遠隔授業 / Distance Learning

新型コロナウイルス感染拡大防止のための休校中の学習の様子を動画にまとめました。

Check out the videos to see our distance learning during the school closure in response to covid-19.

各種お問い合わせ

098-979-4711

(平日のみ 8:15~17:00)